Elfogták a teknősgyilkos nőt

Egy nap alatt beazonosították és Ózdon elfogták a nőt, aki a Fővárosi Állat- és Növénykertben megkínzott egy görög teknőst.

 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága állatkínzás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, mert a Fővárosi Állat- és Növénykert feljelentése alapján június 13-án egy látogató utcakövet dobott egy görög teknősre – olvasható a rendőrség közleményében.

A 28 éves V. Adélt előállították, kihallgatása folyamatban van, a nyomozó hatóság őrizetbe vételét és bíróság elé állítását tervezi.

Mint arról a brutális támadás másnapján beszámoltunk, szerda délután egy kockakővel ütötték agyon a Fővárosi Állat- és Növénykert egyik görög teknősét. A sebesült állatot a gondozók a zárás előtti állományszemle idején találták meg,

A teknős sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az állatorvosok már nem tudtak segíteni rajta, így a hüllő elaltatása mellett döntöttek.

A történteket rögzítette az állatkert térfigyelő kamerája, a felvételek alapján vélhetően az történt, hogy az elkövető a kerítésen áthajolva kivette az állatot a kifutóból, aki azonban alighanem a kezébe piszkíthatott, ami nem ritka a teknősöknél ilyen esetben. Ezután a nő keresett egy követ, és agyonütötte vele az állatot.

Az állakert feljelentést tett, a biztonsági kamera felvételeit is átadta a rendőrségnek, amely nagy erőkkel kezdte keresni a teknős gyilkosát, a gyanúsítottat egy nap alatt megtalálták.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.