A lakótelepi játszótér-felújításával kapcsolatban lakossági konzultációt tartanak Budaörsön

(Budaörs, 2019. június 5. – Budaörsi Infó) A Patkó u. 9. és Ifjúság u. közötti lakótelepi játszótér felújításáról tart lakossági konzultációt a Polgármesteri Hivatal 2019. június 17-én hétfőn 16.00 és 18:00 óra között a Polgármesteri Hivatal 230. sz. tárgyalójában. Az egyeztetésen megtekinthetők lesznek a felújítási koncepciótervek, a Magasépítési és Környezetvédelmi Osztály munkatársai pedig válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 

 

Az Önkormányzat tervezi a Patkó u. 9. és Ifjúság u. közötti lakótelepi játszótér felújítását.

 

A rekonstrukció célja:

– A játszótér korszerűsítése, több modern játszóeszköz kihelyezése az intenzív csoportos szabadtéri játékélmény elérése érdekében.

– A játszókertet feltáró közlekedő járdák kialakítása.

– A zöldfelület fejlesztése térhatárolási céllal is telepített cserjék és sövények valamint célszerűen elhelyezett a játszó és pihenő terekre árnyat adó fák telepítésével.

– Korszerű, minimális fenntartási igényű parki berendezések és utcabútorok kihelyezése a kényelmes időtöltés biztosítására.

 

Koncepcióterv:

Első ütemben 3 különböző műszaki tartalmú koncepciótervet készített a Platinium Group Kft. tervezőiroda. A koncepciótervek közül kerül kiválasztásra az egyik változat, amely alapján el fognak készülni a kiviteli tervek, és ami alapján a játszótér felújítása meg fog történni.

 

Konzultációs lehetőség:

2019. június 17-én hétfőn 16.00 és 18:00 óra között a Polgármesteri Hivatal 230. sz. tárgyalójában kötetlen lakossági konzultációt tartanak, ahol az elkészült koncepció terveket megtekinthetik és az esetleges további kérdéseikre a Magasépítési és Környezetvédelmi Osztály munkatársai válaszolnak.

 

Koncepciók:

koncepcio3lakotelepjatszoter

koncepcio2lakotelepjatszoter

koncepcio1lakotelepjatszoter

 

 

Kapcsolódó dokumentumok:

Koncepció1

Koncepció2

Koncepció3

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.