A hónap tehetsége: Tóth Zsuzsa

(Budaörs, 2019. május 16. – Budaörsi Infó) A hónap tehetsége sorozatunk folytatódik. Május hónapban a Városi Ifjúsági Klubban Tóth Zsuzsa alkotásait állították ki.

 

Tóth Zsuzsa óvodapedagógusként dolgozik egy budaörsi óvodában. A rajzolás szeretete gyermekkorában indult, de csak rajzolgatás szintjén volt jelen az életében.

“Komolyabban nem képeztem magam, szakirányban sem választottam ilyen jellegű pályát, amit nagyon sajnálok, mert most biztosan egy sokkal magasabb szinten képviselném ezt a művészeti ágat.

Pár évvel ezelőtt azonban részt vettem egy jobb agyféltekés képzésen, ami egy nagy lehetőséget adott számomra a rajztudásom fejlesztése terén. Ezt követően a rajzolás igazi hobbi lett a számomra, aminek meg is lett az eredménye. Sokat fejlődtem és fejlődök a mai napig.

Időközben belekóstoltam egy másik műfajba, a faégetés világába.

A nyers fa megmunkálása egy csodálatos dolog, így a pirográfia által nekem is lehetőségem nyílt ennek a fantasztikus technikának az elsajátítására. Munkáimban az állatképektől kezdve a portréig bármilyen téma megtalálható.

Természetesen időközben egy új technikával ismerkedtem, ami az olajfestés egyik ága. A száraz ecset technika régóta jelen van a festészetben, az olajfestészetben is történelmi múltja van, hiszen ez egy reneszánsz festészeti technika.

Minden munkám fénykép alapján készül, ezért elengedhetetlen a jó minőség, és felhasználhatóság.”

 

wantedmajusiteheteseg

 

Képeit a június első hetéig lehet megtekinteni a Városi Ifjúsági Klubban.

További munkáit pedig ide kattintva tudják megnézni.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.