A májusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2019. május 13. – Budaörsi Infó) A májusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről olvashatnak összefoglalót.

 

budaorsiinfoujsag19maj (3)

 

A harmadik oldalon a buszvégállomással kapcsolatos lakossági konzultáción történtekről írtunk önöknek egy összefoglalót.

 

budaorsiinfoujsag19maj (1)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik-ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

budaorsiinfoujsag19maj (6)

 

A hatodik oldalon, ahol a legtöbbször helyi színes történeteket találnak, most arról olvashatnak, hogy kortárs segítő hálózatot szeretne Bakai Gyöngyi kiépíteni városunkban.

 

budaorsiinfoujsag19maj (7)

 

A hetedik oldalon összefoglaltuk, hogy mi történt az elmúlt hónapban a pedagógusok “budaörsi nyílt levelével” kapcsolatban. Kíváncsian várjuk mi is a további fejleményeket.

 

budaorsiinfoujsag19maj (4)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2019-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

budaorsiinfoujsag19maj (2)

 

maj19ujsag (2)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.