Varrás Zsófiért – Segítő akció a Kamaraerdei Közösségi Házban

(Budaörs, 2019. május 7. – Budaörsi Infó) A Kamaraerdei Közösségi Házban segítő akciót hirdettek. Varró klubok, varrni tudók és adni akarók figyelmét szeretnék felhívni egy nemes ügyre. 

 

 

2019. május 6-ára közös varrást hirdettek a 15 éves Kalapos Zsófiért, aki korábban aktív életet élő lány, egy család nyolcadik gyermeke.

Orvosai tavaly synovialis sarcoma-t, azaz lágyrésztumort diagnosztizáltak nála.

Idén februárban nagy műtéten esett át: térd alatt amputálni kellett a daganatos lábát. Zsófi nagyon vágyik arra, hogy ismét versenyszerűen sportolhasson, ehhez egy profi sportvégtagra van szüksége, melynek ára számára elérhetetlen.

 

varroklub_kamaraerdeikozossegihaz (3)

 

varroklub_kamaraerdeikozossegihaz (4)

 

A Kamarerdei Közösségi Ház a Firhang Kft-vel együttműködve szeretne segíteni Zsófinak, ezért úgy döntöttek, hogy gyűjtést szerveznek.

A felhívásukban azt kérték azoktól a varrással foglalkozó emberektől, hogy a leeső, maradék anyagaikat ajánlják fel, és lelkes varrni vágyó hölgyek pedig készítsenek belőle használati tárgyakat, amit tudnának értékesíteni.

 

 

kamaraerdeigyujtes2

 

kamaraerdeigyujtes

 

Az elkészült tárgyakat (párnahuzat, kötény, terítő, stb.) a Tündéri Gyereknapon, 2019. május 25-én adományért értékesítik Budaörsön, a Hosszúréti Patak mellett.

Az akciót szeretnék kiterjeszteni, hogy ne csak a Budaörsi Varróklub segíthessen! Örömmel várnak saját kezűleg varrt tárgyakat.

Az akció végén befolyt összeg Zsófi számlájára kerül, hogy a drága sportlábfej elérhető közelségbe kerüljön számára.

 
varroklub_kamaraerdeikozossegihaz (5)

 

kamaraerdeigyujtes3

 

A felajánlásokat a Kamaraerdei Közösségi Házba várják (Budaörs, Kismartoni utca 45.).

Telefon: 06/30/487-7885

E-mail: kamaraerdeikozossegihaz@gmail.com

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.