Budaörsi diák sikere – Horváth Márton kiemelkedő eredménye

(Budaörs, 2019. április 29. – Budaörsi Infó) Egy újabb kiváló eredmény öregbíti mostantól budaörsi Szent Benedek Iskola hírnevét.

 

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak országos tanulmányi versenyeit a magyarországi, nappali rendszerű képzést folytató szakgimnáziumok azon tanulói számára hirdette meg, akik a versenykiírás tanévében a középiskolai szakaszt lezáró évfolyam tanulói és vizsgájuk a május-júniusi vizsgaidőszakban esedékes, az alábbi, ágazati, valamint ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak valamelyikéből.

Az ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi tárgyak versenyének országos döntőjébe jutott a Szent Benedek Iskola diákja Horváth Márton (12.A).

Horváth Márton a kereskedelmi ismeretek versenyében az elődöntőből országos első helyen jutott tovább, majd remek teljesítménnyel 9. lett a döntőben.

Felkészítő tanára: Heiner Nóra.

A versenyszabályzat értelmében az 1-10. helyezettek 100 pontot kapnak a szakirányú felsőoktatási felvételi pontszámukhoz!

Gratulálunk!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.