Távhővezeték-építés miatt változik a forgalmi rend Budapesten a Szent Gellért rakparton

Távhővezeték-építés miatt változik a forgalmi rend Budapesten a Szent Gellért rakparton, egyes BKK-járatok is terelt útvonalon közlekednek szerdától.

 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) keddi, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szerdától várhatóan június 30-ig a Szent Gellért rakparton, az Erzsébet híd alatt, sávlezárás miatt a közúti forgalmat egy rövid szakaszon mindkét irányba a villamossínekre terelik, emiatt 3,3 méteres magasságkorlátozást rendelnek el az érintett útszakaszon mindkét irányból. Az ennél magasabb járművek dél felől csak az Erzsébet híd felé haladhatnak tovább, az Erzsébet híd felől pedig az Attila úti lehajtón át a Szarvas téren visszafordulva, a Krisztina körúton keresztül érhetik el a Szent Gellért rakpartot.

 

erzsebet_hid_duna2_budapest_2018jul_napos_hoseg

 

A BKK járatai közül a 7-es, a 133E, a 907-es és 973-as buszok a Szent Gellért tér felé szintén az Attila úti lehajtó-Szarvas tér-Krisztina körút útvonalon közlekednek, a 7-es, a 907-es és a 973-as autóbuszok a Rudas Gyógyfürdőnél, a Szent Gellért rakparton a sziklafal mellett állnak meg. A 19-es, a 41-es, az 56-os és az 56A villamosok északi irányba a Rudas Gyógyfürdőnél ideiglenes peronnál állnak meg.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.