Április 30-áig kérelmezhető a pedagógusok díszdiplomája

(Budaörs, 2019. április 19. – Budaörsi Infó) Budaörs Város Önkormányzata erkölcsi elismerésként díszdiplomát adományoz azoknak a pedagógusoknak, akik esetében az oklevelüket kiállító intézmény jogutód nélkül megszűnt, emiatt nem részesültek a képzőhelyüktől díszdiplomában.

 

 

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete mind a város, mind pedig az oklevelet kibocsátó intézmény, illetve annak jogutódja által adományozott díszdiplomák feltételeknek megfelelő jogosultjai részére a mindenkori öregségi nyugdíjminimum kétszeresének megfelelő juttatást biztosít.

 

A díszdiploma adományozásának feltételei:

– pedagógus oklevelüket 50 (arany diploma), 60 (gyémánt diploma), 65 év (vas diploma), 70 (rubin diploma) éve jogutód nélkül megszűnt felsőoktatási intézményben szerezték meg

– budaörsi lakcímmel rendelkeznek

– pedagógus pályán (óvónő, tanító, tanár) legalább 30 évet munkaviszonyban töltöttek.

 

Azon kérelmezők részére, akik nem tartoznak a felhívásban szereplők körébe (azaz jelenleg is működő pedagógusképző intézményben végeztek és díszdiplomára jogosultak), a Köznevelési és Közművelődési Osztály továbbítja a képzőintézet felé a kérelmüket és segít ennek ügyintézésében.

 

Kérelem benyújtásának határideje: 2019. április 30.

 

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.