Az április Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2019. április 17. – Budaörsi Infó) Az áprilisi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről olvashatnak összefoglalót.

 

budaorsiinfoujsag1904 (7)

 

A harmadik oldalon egy rendkívüli összejövetelről számolunk be önöknek. 2019. április 5-én formabontó konferencia volt Budaörsön az ortopédiáról.

 

budaorsiinfoujsag1904 (6)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik-ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

budaorsiinfoujsag1904 (9)

 

A hatodik oldalon Varga Katalin történetét olvashatják, aki Budaörsről Kongóig utazott, hogy segíthessen a rászoruló gyerekeknek.

 

budaorsiinfoujsag1904 (8)

 

Továbbá a hetedik oldalon még A közjegyző segít elnevezésű szakértői cikksorozatunk is tovább folytatódik. Ezúttal a fizetési meghagyással kapcsolatban kértük dr. Szécsényi-Nagy Kristóf közjegyző szakmai véleményét.

 

budaorsiinfoujsag1904 (4)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2019-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

budaorsiinfoujsag1904 (5)

 

budaorsiinfoujsag1904 (2)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.