Forgalomkorlátozásokra kell számítani rendezvények miatt Budapesten

Forgalomkorlátozásokra és a közösségi közlekedésben is jelentős változásokra kell számítani a mai is tartó Vivicitta városvédő futás, valamint az Élet menete miatt Budapesten.

 

A városvédő futás miatt a szervezők közlése szerint 8.50-től 14.30-ig forgalmi változások lesznek a Margit hídon, a Széchenyi István téren, a Lánchídon, az Alagút utcában, az Attila úton, a Fő utcában, a Bem rakparton, a Pázmány Péter sétányon, a Műegyetem rakparton, a Szabadság hídon, a Fővám téren, a Jászai Mari téren és az újpesti rakparton, továbbá 6 óra és 17 óra között lezárják a margitszigeti központi utat.

Nem lehet járművel közlekedni 7 óra és 10.30 között a budai alsó rakparton az Üstökös utca és Pázmány Péter sétány között, 7 óra és 14 óra között pedig a pesti alsó rakparton.

A verseny miatt változik egyes tömegközlekedési járatok menetrendje: rövidített útvonalon jár a 19-es, a 41-es, a 47-es és a 49-es villamos, valamint a 16-os, a 26-os és a 109-es busz, két szakaszra osztva közlekedik a 2-es villamos, módosított útvonalon halad az 5-ös, a 9-es, a 105-ös és a 178-as busz, továbbá a 83-as trolibusz.

Az Élet menete miatt 16.30 és 19.30 között a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a CITY járat a kiskörúton át közlekedik, a 2-es villamos pedig csak a Közvágóhíd és a Boráros tér, illetve a Széchenyi István tér és a Jászai Mari tér között jár.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.