A februári Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2019. február 12. – Budaörsi Infó) A februári Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről olvashatnak összefoglalót. Az állam által központosított szemétszállítás problémái is előkerültek a képviselő-testület 2019. január 30-án tartott ülésén, ahol többek között döntöttek arról is, hogy Budaörs nem alkalmazza az úgynevezett túlóratörvényt. Az elfogadott határozatok értelmében újabb utcák csatornázása valósulhat meg a BKISZ-projekt keretében, illetve november 13-án lesz idén a közmeghallgatás.

 

 

binfo1902 (2)

 

A harmadik oldalon a helyi szemétszállítási problémákat vizsgáltuk meg. Az utóbbi időben sok budaörsi lakos szembesült azzal a nem kis kellemetlenséggel, hogy a szállítás napján kihelyezett kommunális és/vagy szelektív kuka tartalma a nap végére – sőt több nap után – sem került ürítésre, elvitelre.

 

 

binfo1902 (5)

 

binfo1902 (7)

 

binfo19_02

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik-ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

binfo1902 (1)

 

A hatodik és hetedik oldalon a Hehl-díjazottak bemutatkozó interjúját találják. Egy húsz éve az intézményben gyógyító orvos és két szakápoló munkáját honorálta az év vége alkalmából a Budaörsi Egészségügyi Központ. Az első alkalommal adományozott Hehl István-díj a tavasszal váratlanul elhunyt ortopéd orvos nevét viseli.

 

binfo1902 (3)

 

Továbbá a hetedik oldalon még a a közjegyző segít elnevezésű szakértői cikksorozatunk is tovább folytatódik. Ezúttal Jognyilatkozat közlésének tanúsításával kapcsolatban kértük dr. Szécsényi-Nagy Kristóf közjegyző szakmai véleményét.

 

binfo1902 (4)

 

binfo1902 (6)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2019-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

budaorsiinfoujsag1902

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.