Iskolai sorozatbetörőt vettek őrizetbe a budaörsi rendőrök

Sorozatbetörőt vettek őrizetbe a budaörsi rendőrök, gyanújuk szerint az elmúlt időszakban hat oktatási intézménybe tört be a 29 éves férfi.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 29 éves tárnoki férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. december 10. és 2019. január 26. közötti időben Biatorbágy, Telki, Zsámbék, Páty, Gárdony településeken, valamint Budapest XI. kerületében tört be iskolákba. A betörések alkalmával jellemzően készpénzt és laptopokat lopott a férfi.

A budaörsi rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akit 2019. január 26-án hajnalban, egy Budapest, XI. kerületben lévő iskolába történő betörés során tetten értek és elfogtak.

A férfit a nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A további eljárást az ügyben a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja, amelynek során vizsgálják, hogy a férfi összefüggésbe hozható-e más bűncselekmények elkövetésével is.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.