Itt az e-mail cím, amin be lehet jelenteni a budaörsi szemétszállítási problémákat

(Budaörs, 2019. január 23. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy az elmúlt hetekben fennakadások voltak a budaörsi szemétszállításban. Hivatalosan kérte a budaörsi önkormányzat az érdi szolgáltató (ÉTH) felügyelőbizottságának rendkívüli összehívását. A problémák rögzítése érdekében, most a lakosság segítségét kérik.

 

 

Kálóczi Imre, Budaörs alpolgármestere magán közösségi oldalán jelentette be, hogy a fennakadások tisztázására, valamint a lehetséges megoldások megkeresésére hivatalosan kérte a szolgáltató cég (ÉTH) felügyelőbizottságának rendkívüli összehívását.

 

szemetszallitas_2019jan_budaors_eth

 

„Javaslatomra beállításra került egy hulladekproblema@budaors.hu e-mail cím, amelyre várjuk az Önök jelzéseit a szemétszállítás ügyében.

Miután a szolgáltatónak tényleges, megtörtént problémákat kívánok jelezni, ezért kérem, hogy a megadott e-mail címre konkrét eseteket írjanak, és a levél tartalmazza a bejelentő nevét, elérhetőségét, valamint a probléma konkrét helyszínét és időpontját!”

 

 

kalocziimrefb

 

 

Hivatalos felhívás még nem érkezett szerkesztőségünkbe, ezért közöljük le a bejegyzést, hiszen aki nem az alpolgármester ismerőse, ahhoz nehezen juthat el így ez a hír. 

 

Tehát, az e-mail cím, amire várják a budaörsiek konkrét bejelentéseit:

hulladekproblema@budaors.hu

 

 

szemetszallitas_2019jan_budaors_levaiu_eth

 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.