Októberben fejeződhet be a Kamaraerdei Idősek Otthonának bővítése

(Budaörs, 2019. január 22. – Budaörsi Infó) Tavaly év végén kezdődött el a Kamaraerdei Idősek Otthonának bővítése de néhány hétre rá le is álltak a munkálatok a rossz időjárás miatt, számolt be róla a Budaörs Városi Televízió. 

 

 

A munkálatokkal az alapozás végéig jutottak, és ha az időjárás engedi folytatják azokat. Egy többszintes épületszárny épül, amely 32 idős ember elhelyezését fogja biztosítani.

 

kamaraerdeinyugdijasotthon2

 

Jelenleg 42 tartós és 6 átmeneti hely van a nyugdíjasok számára az épületben. A várólisták hosszúak ezért volt szükség a bővítésre.

A beruházás 850 millió forintba kerül, amit a város hitelből fizet ki.

Lőrincz Mihály a Műszaki Ügyosztály vezetője a Városi Televíziónak adott interjújában elmondta, hogy  egy többszintes új épületszárny fog épülni ami fizikailag is össze fog kapcsolódni a korábbi szárnnyal. Részben egyágyas és kétágyas szobák lesznek.

“A kivitelezés közel egy évig fog tartani, várható befejezése 2019 októberében várható. A forrás fejlesztési hitelből biztosította az Önkormányzat.

 

 

lorincz_mihaly_kisfalvi (3)

 

Az épület belső része is átalakításra kerül. Ez a két szárny átjárhatóságát biztosítja.  A külső terasz beépítésével bővítik a jelenlegi ebédlőt és a bejárat is átépítésre kerül. Így a közösségi tér is nagyobb lesz.

Bízzunk benne, hogy most már kegyes lesz az időjárás és folytatódhatnak a munkálatok, és mihamarabb az új épületszárny átadójáról számolhatunk be olvasóinknak.

 

kamaraerdeinyugdijasotthon3

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.