Február 14-ig várja a pályázatokat a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozata

Spot-, plakát- és fotópályázatot hirdetett a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozatot szervező Magyar Népművelők Egyesülete, a felhívásra egyéni alkotók, illetve a közművelődési intézményekben dolgozó, azokhoz kötődő alkotókörök, alkotóműhelyek jelentkezését várják február 14-ig.

 

Az MTI-hez elküldött közlemény szerint összesen csaknem félmillió forinttal díjazzák azokat az alkotókat, akik kreatív ötleteikkel elnyerik a zsűri tetszését az idei Kultúrházak éjjel-nappal programsorozatra meghirdetett pályázatokon. A pályázók három kategóriában indulhatnak.

Spotpályázatra figyelemfelkeltő, az akció tartalmát és aktuális üzenetét erőteljesen megjelenítő maximum egyperces reklámspotot várnak a szervezők. A pályázat összdíjazása bruttó 160 ezer forint, amelyet a zsűri a beérkezett pályamunkák között az általa kiemelt szempontok szerint oszthat fel.

#Mindentegylapra! elnevezésű plakátpályázatra a szervezők várják minden olyan közművelődési szervezet programjait, munkáját népszerűsítő plakátot, amelyet egyedi grafikai igénnyel készítettek a kiadók. Az első három helyezett pénzjutalomban részesül.

#Vanképedhozzánk? elnevezésű fotópályázatra olyan fényképekkel lehet pályázni, amelyek a magyarországi és határon túli magyar közművelődési intézmények és szervezetek közösségi rendezvényén készültek. A három legjobb fotó készítője pénzjutalomban részesül.

A pályázatokat ebben az évben is a Magyar Népművelők Egyesülete írta ki a 2019-es Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat részeként. A rendezvényt – amelynek idei évi szlogenje: Mindennap értéket adunk! – február 15. és 17. között tartják.
Pályázni a www.kulturhazak.hu oldalon a Pályázatok menüpontban lévő űrlap kitöltésével lehet. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.