Új év, új pályázatok!

(Budaörs, 2019. január 16– Budaörsi Infó) A megszokottakhoz híven 2019-ben is friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat: 

Írj sajtóközleményt a következő szavak használata (és ezek rokon értelmű kifejezései) nélkül: migráns, Soros, György, fia, Brüsszel, ENSZ, EU, CEU, csőcselék, kommunista, anarchista.

A 10.000 Ft díjazású pályázat beadási határideje, a pályázat benyújtásának határideje: 2019. 01. 31. éjfél.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

2. Pályázat: 

Az Utopia Studio tehetség támogató programot indít hangfelvétel készítésre, melynek célja, hogy szakmai és anyagi hozzájárulás formájában támogassa a feltörekvő zenekarokat.

Jelentkezési határidő: 2019. Március 1.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

3. Pályázat: 

Nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Víz’P’Art Közalapítvány a Szabó Dezső művészeti ösztöndíjat. Az ösztöndíj értéke kétszázezer forint.

A pályázat beadási határideje: 2019. február 25.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

4. Pályázat: 

A Cédrus Művészeti Alapítvány Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából kettős pályázatot ír ki versértelmezés és versírás témakörökben.

Beküldési határidő: 2019. március 22.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

5. Pályázat: 

A japán–magyar diplomáciai kapcsolatok fennállásának 150. évfordulója alkalmából a Duna múzeum, 2 millió Ft összdíjazású képzőművészeti pályázatot hirdet képzőművészek számára, amelynek témája: A lebegő világ képe – Az ukijo-e hatás.

A pályázat leadási határideje: 2019. május 1.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

6. Pályázat: 

Pályázat önálló koncepcióval és egyedi arculattal rendelkező, rendszeres időközönként, ismétlődő, legalább 3 napos, művészeti értéket létrehozó és bemutató kulturális fesztiválok megrendezésének támogatására.

Pályázatok beküldése: 2019. január 23-án éjfélig.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

7. Pályázat: 

Akár 2 000 000 Ft támogatás civil szervezetek, informális csoportok támogatására, akik aktívak a környezetükben tapasztalható, a helyi lakosságot közvetlenül érintő problémák kezelésében.

Beadási határidő: 2019. január 31. éjfél

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

8. Pályázat: 

Aktuális társadalmi kihívásokkal, konfliktusokkal, problémákkal foglalkozó innovatív projektet valósít meg? A SozialMarie Díj felhívás, olyan projekteket keres bármely szektorból, amelyek társadalmi kihívásokra keresnek válaszokat és emelnek át gyakorlatba innovatív megoldásokat.

Pályázatok benyújtási határideje: 2019. január 22.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

9. Pályázat: 

Megjelent 4,5 milliárd forint keretösszeggel a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) eszközberuházásait támogató pályázati felhívás második üteme.

Pályázatok benyújtási határideje a pályázati felület megnyitását (2019. 02.20.) követő 30. nap. 24.00 óra.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

10. Pályázat: 

Belegondoltál már abba, mi lenne, ha te lennél Magyarország egyik legnépszerűbb influencere? Mit tennél, ha a legjobb barátod személyes adataival élnének vissza a világhálón? A verseny célja az, hogy a fiatalokat, a „digitális bennszülötteket” motiválja médiatartalmak előállítására a biztonságos internet témájában, felhívja a figyelmet az internetben rejlő számtalan lehetőségre, különösen a kortárssegítésre. Beküldési határidő: 2019. január 25., éjfél

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.