Fennakadás a szemétszállításban Budaörsön

(Budaörs, 2019. január 16. – Budaörsi Infó) Több budaörsi lakos is jelezte szerkesztőségünknek telefonon és Facebook-oldalunkon keresztül, hogy múlt héten egyes utcákból nem szállították el sárga tetejű kukákból (papír, hulladék, fém gyűjtésére alkalmas) a szelektíven gyűjtött hulladékot, de a kommunális hulladékot sem. 

 

 

Felkerestük a panaszbejelentő ügyfélszolgálatot és megtudtuk, hogy sajnos nem lesz pót-szemétszállítás azokon a területeken, ahonnan nem vitték el a hulladékot.

 

Legközelebb két hét múlva érkezik ismét a kukás autó a különgyűjtött hulladékért.

 

Az  érdi cég szelektív kukajárata kétheti rendszerességgel szállítja a szelektív hulladékot a megszokott szemételszállítási napokon.

A várost két egyenlő részre osztották, így bizonyos utcák a páros heti, mások a páratlan heti gyűjtésbe tartoznak.

A szelektív hulladékgyűjtés pontos menetrendjét – utcánkénti bontásban – ide kattintva érhetik el. (A linken található listán 2018-as évszám szerepel. A lényegét tekintve azonban ez a menetrend az idei évre is alkalmazható.)

Fontos megemlítenünk, hogy a komplex hulladékszállítási tevékenységet 2018. július 1-től a korábbi szolgáltató, a BTG helyett az ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. végzi Budaörsön, az ígéreteik szerint az eddig megszokott formában és rendszerben.

 

 

szemetszallitas_budaors_eth_erdi_szolgaltato3_2018

 

A BTG munkatársai kezelik a beérkező panaszokat, de továbbítják azokat az érdi illetékesek felé.

 

 

Előzmények:

Búcsú – Július 1-jétől nem a BTG végzi a szemétszállítást Budaörsön

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.