Kedvezményes üdülés budaörsi nyugdíjasoknak

(Budaörs, 2019. január 10. – Budaörsi Infó) A budaörsi nyugdíjasok az előző évekhez hasonlóan idén is kedvezményes üdülésen vehetnek részt, amelyre 2019. február 28-áig lehet jelentkezni. Az önkormányzat az igénylők számára az előszezonban szállást, félpanziós ellátást, valamint az üdülőhelyre történő oda- és visszautazást biztosítja.

 

 

A jogosultság feltételei:

– akinek családjában az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének három és félszeresét (99 750,- Ft),egyedül élő esetén az ötszörösét (142 500,- Ft)

– saját jogú nyugellátásban részesül (62. életévét, illetőleg a reá irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt betöltött személy)

– átmeneti járadékban, rendszeres szociális járadékban, baleseti rokkantsági nyugdíjban, rokkantsági nyugdíjban részesülő, 52. életévét betöltött személy

 

A kérelmet a kötelező mellékletekkel együtt egy példányban az erre rendszeresített formanyomtatványon 2019. február 28-ig egy példányban lehet benyújtani a Budaörsi Polgármesteri Hivatal Szociális és Egészségügyi Iroda, I. em. 103. szobájában (2040 Budaörs, Szabadság út 134.)

További információ kérhető a (23) 447 928 telefonszámon.

A kedvezményes üdülésről szóló kérelemnyomtatvány igényelhető a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán valamint a Szociális és Egészségügyi Iroda, I. em. 103. szobájában vagy letölthető az Budaörs Város www.budaors.hu honlapjáról is.

 

A kérelemhez csatolni kell:

a) a támogatás iránti jogcímét igazoló dokumentumot, valamint

b) a jövedelemigazolást (a kérelem benyújtását megelőző hónap nyugdíjszelvényét,nyugdíjas nevét tartalmazó ellátás összesítőt,bankszámlakivonatot.)

 

A kedvezményes üdülésre való jogosultság ugyanazon személy részére 3 évenként állapítható meg.

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.