Ingyenes pályázati tanácsadás lesz ma civileknek a Városházán

(Budaörs, 2019. január 10. – Budaörsi Infó) 2019. január 10-én 17.30 órától a Városháza dísztermében ingyenes szakmai tanácsadást, tájékoztatást és civil fórumot rendez az önkormányzat budaörsi civil szervezetek számára. A szakmai délután témája a 2019 évi NEA-pályázat.

 

A civil fórumon tájékoztatást kapnak a résztvevők a NEA pályázati kiírások változásairól. Az addigra már elkészült pályázatok esetén konkrét tanácsadásra, a formai kritériumok áttekintésére is lehetőség lesz.

A civil információs délutánt a Pest Megyei Civil Információs Centrum munkatársa, Mikó F. László tartja.

A sikeres pályázatok benyújtása érdekében minden Budaörsön aktívan tevékenykedő civil szervezet megjelenésére számítunk.

A korábbinál is magasabb, 5,9 milliárd forintos keretösszeggel hirdetik meg a 2019-es NEA-pályázatokat.

Az elnyerhető támogatási összeg a legtöbb szervezet esetében 4 millió forint, szociális területen tevékenykedő szervezetek esetében pedig 5 millió forint.

2019. január 3-án indul a következő pályázat a hazai civil szervezetek (alapítványok, egyesületek, szövetségek) működési költségeinek és szakmai programjának támogatására. Az eddigiekhez képest néhány komolyabb változás is lesz a pályázatok menetében és lebonyolításában, ezért már érdemes most felkészülni a pályázatok beadására. Minden eddiginél lényegesebb lesz például az elbírálásnál a pályázat kidolgozottsága, szakmai részletessége és pénzügyi megalapozottsága.

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.