Befejezték a vizsgálatot a Budaörsön elütött két gyalogos ügyében

(Budaörs, 2018. november 27. – Budaörsi Infó) Két gyalogost ütöttek el Budaörsön 2018 máajusában. A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte az ügy vizsgálatát, adta hírül a police.hu.

 

 

A nyomozás adatai szerint egy 66 éves nő 2018. május 16-án 17 órakor egy Nissan típusú személygépkocsival közlekedett Budaörs belterületén, egy szerviz úton a Szabadság út 40. szám előtt található kereszteződés irányába. Haladása során a jobbra, Biatorbágy irányába történő kanyarodása alatt az út jobb szélén tartózkodó gyalogosokat elsodorta.

A kertészeti munkát végző gyalogosok terelőkúppal voltak elkerítve a közúti járműforgalomtól. A baleset következtében az egyik gyalogos nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozók a budaörsi nőt közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.