A novemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2018. november 19. – Budaörsi Infó) A novemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunkban a Budaörsi Tanodáról is olvashatnak. Szerkesztőségünk a legutóbbi műhely és információs napjukon volt jelen, amelyről készült beszámolónkat a második oldalon találják.

 

ujsagnov5

 

A harmadik oldalon Szigeti János a régi-új rendőrkapitánnyal készült interjúnkat találják. Dr. Mihály István r. dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2018. október 16-ai hatállyal bízta meg a Budaörsi Rendőrkapitányság vezetésével.

 

ujsagnov7

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik-ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

ujsagnov

 

A hatodik oldalon Tóth Györgyné Bencze Máriáról találnak érdekességeket. Nemrégiben Pro Cultura Minoritatum Hungariae díjat kapott.

 

ujsagnov2

 

A megszokottakhoz híven a hetedik oldalon tovább folytatjuk a Közjegyző segít rovatunkat. November hónapban az elektronikus hitelesítésről olvashatnak a lapunkban.

 

ujsagnov3

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2018-ban kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

ujsagnovember18

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.