Úton-útfélen bábverseny – Csukás Istvánnal is találkozhatott egy budaörsi óvodás

(Budaörs, 2018. november 17. – Budaörsi Infó) 2018. november 15-én került megrendezésre a 23. Úton-útfélen elnevezésű bábverseny a Rendőrség Teve utcai objektumában.

 

 

Az óvodás korosztály képviselői között ott volt a Budaörsi Mákszem Óvoda Méhecske csoportjából Dános Barbara, Einspach-Verebélyi Liza, Hernádi Zara Regina, Jáger Illés, Nyák Benjámin és Tóth Márk, akik a versenyen III. helyezést értek el.

A gyerekek a Rendes család közlekedési meséjét adták elő, bemutatva azt, hogy a közúti közlekedés nem versenypálya és igen is oda kell figyelnünk egymásra a szabályok betartásával, hogy balesetmentesen tudjon mindenki közlekedni.

 

ajandekok_rendorseg

 

Nem csak a nagyszerű hangulat tette feledhetetlenné ezt a versenyt, hanem az is, hogy a zsűri elnöke Csukás István volt, akivel a gyerekek közösen nézték A nagy ho-ho-horgász és a Pom Pom meséit.

Nem sokan mondhatják el, hogy együtt néztek mesét Csukás Istvánnal, viszont még kevesebben mondhatják el magukról, hogy egy közös kép is készült a magyar meseírás királyával, pedig  ez Einspach-Verebélyi Lizának a mesemondás kategóriában nyert „király”leánynak ez is megadatott.

 

csukasistvannal

A III. helyezés eléréséért és a felkészítésért köszönet jár Dávidné Fodor Judit és Herbné Buza Katalin óvónőknek!

 

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.