November első hétvégéjén is 20 fok körül alakulnak a maximumok

November első hétvégéjén is 20 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok. Emellett esőre, de napsütésre is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

 

Pénteken kezdetben erősen és gyengébben felhős területek és időszakok egyaránt lesznek, majd a déli óráktól a Dunántúlon megvastagszik a felhőzet, és nyugaton, északnyugaton több helyen valószínű eső, zápor, egy-egy zivatar is kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-16, a legmagasabb hőmérséklet 18-24 fok között alakul.

Szombaton az éjszakai ködfoltok megszűnése után napos, fátyolfelhős idő várható. Helyenként csak lassan oszlik fel a köd, illetve tűnik el az alacsony szintű felhőzet. Reggel helyenként még lehet eső, később csapadék már nem valószínű. A leghidegebb órákban 9-14 fok lesz. Napközben 17-23 fokig melegszik a levegő.

Vasárnapra virradóra is köd várható, amely délelőtt oszlik fel. Ezt követően napos idő várható, csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet 6-12, a maximumhőmérséklet 17-23 fok között alakul – olvasható az előrejelzésben. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.