A budaörsi rendőrök a lakosság segítségét kérik

Szemtanúkat keresnek a budaörsi rendőrök, amihez a lakosság segítségét kérik.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 13010/2168/2017. számon folytat eljárást közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 75 éves férfi 2018. augusztus 23-án 10 órakor Ford típusú gépkocsijával közlekedett Solymáron a Terstyánszky úton, Budapest felől Pilisszentiván irányába. Haladása során a Terstyánszky út 188. szám elé érve balra történő kanyarodása során nem adta meg az elhaladási elsőbbséget a vele szemben egyenesen közlekedő motorkerékpárosnak, amelynek következtében összeütköztek. A baleset során a motorkerékpáros nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

 

rendorsegi_budaors_2018okt25

 

Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a motorkerékpáros a balesetet megelőzően Solymár lakott területe előtt megelőzött két személygépkocsit, amelynek vezetői tanúi lehettek a balesetnek.

 

rendorsegi_budaors2_2018okt25

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy annak a két személygépkocsinak a sofőrje, akiket a motorkerékpáros a baleset előtt megelőzött, illetve aki tanúja volt a közlekedési balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.