Az októberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2018. október 15. – Budaörsi Infó) A októberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről olvashatnak. Megkezdődött a Zombori utcai Idősek Otthonának bővítése, miután közbeszerzési eljárás során kiválasztotta az Önkormányzat a kivitelező céget. Többek között erről is döntöttek a képviselők. Részletes cikkünket nézzék meg hírportálunkon, az összegzést pedig a nyomtatott újságunkban.

 

ujsagoktober18 (3)

 

A harmadik oldalon a Budaörsi Infó jubileumi vándorkiállításáról találnak részletes információt. Hamarosan a PostART-on a Jókai Mór Művelődési Központban és a Városi Ifjúsági Klubban és a Lakótelepi Közösségi Házban is láthatják sajtófotóinkat.

 

ujsagoktober18 (4)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik-ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

ujsagoktober18 (5)

 

A hatodik és hetedik oldalon Bese Gergő atyáról olvashatnak néhány érdekességet. Jelenleg a budaörsi Szent Benedek Iskola tanára. A családokkal való kapcsolatáról és terveiről bővebben olvashatnak újságunkban.

 

ujsagoktober18 (6)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2018-ban kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

ujsagoktober18 (7)

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.