Vándorkiállítás Budaörsön – 10 éves a Budaörsi Infó

(Budaörs, 2018. október 10. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy a Budaörsi Infó fennállásának 10 éves jubileumát ünnepelve egy rendkívüli sajtófotó kiállítással lepte meg a budaörsieket. A kiállítás a budaörsi Városházán október 24-ig, meghosszabbított ideig tekinthető meg, utána pedig Budaörs több intézményét bejárja. Megtekinthető lesz a PostART-on, a Jókai Mór Művelődési Központban és a Lakótelepi Közösségi Házban is. 

 

 

 

A Budaörsi Infó története egybeforr a városéval

Amikor 2008-ban elindult a lap, még nem gondoltuk, hogy a hiánypótló helyi hirdetési újság – miután az igényeket követve rövid idő után átalakult – tíz éves korára olyan közéleti lappá válik, amely meghatározó Budaörs város sajtóéletét tekintve.

A Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online a budaörsieknek szólnak, de a budaörsiekről is a külvilág számára. Nyomtatott újságunk havonta 10.000 példányban jut el a postaládákba ingyenesen, az online verzió tartalma pedig naponta többször is frissül.

Az elmúlt 10 évben a Budaörs Város Önkormányzatának támogatását is bíró lapunk segítette a mindennapi informálódást és kivette a részét a kulturális, közösségépítő és karitatív programokból is. Mindezt a lehetőségek szerinti legkiegyensúlyozottabb mértékben, a politikától függetlenül és egyenlő távolságtartással.

Az 1998-2018 közötti időszak eseményeiről láthatnak fotóválogatást Budaörs sajtótörténeti nagy pillanatairól a Városháza aulájában, valamint megtekinthetik újságunk eddigi címlapjait is.

 

budaorsiinfokiallitas18_v


A vezető szerkesztőnk, Májer Emese fotóiból készült szubjektív válogatásból képet kaphatnak sokrétű tájékoztató munkánkról és rácsodálkozhatnak velünk együtt, hogy milyen változatos történéseknek voltunk közösen részesei Budaörs elmúlt 10 évében.

Történetünk ily módon forr egybe a városéval, hiszen minden jelesebb, nagyobb vagy kisebb eseményén ott voltunk és tájékoztattuk Önöket, budaörsieket. A közkedvelt élő videós bejelentkezéseink segítségével azonnali betekintést is nyerhettek a köz életébe.

 

budaorsiinfokiallitas18_2

 

Mindezek mellett örömünkre szolgál az is, hogy a 2016-ban megjelent tényfeltáró cikkünk kapcsán született kezdeményezésünkre és hathatós közreműködésünkkel  – a példaértékű civil összefogásnak is köszönhetően – a Farkashegyen lévő vitorlázó emlékmű úgy újult meg, hogy az nem került pénzébe a városnak.

Munkánkkal hozzájárultunk egy olyan nagy jelentőségű repüléstörténeti emlékmű helyreállításához, amely országos hírnevet hozott városunknak.

Az elkövetkező évekre is rengeteg tervvel és lelkesedéssel készülünk. Köszönjük minden támogatónknak, segítőnknek és szakértő közreműködőnknek a kiváló munkát és nem utolsó sorban olvasóinknak a szeretetet és hűséget.

Tartsanak velünk a következő 10 évben is!

 

A Budaörsi Infó szerkesztősége nevében,

Kiss Sándor főszerkesztő

 

 

budaorsiinfokiallitas18

 

 

A kiállításról készült televíziós riportot itt találják:

 

 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.