Mit szeretnének a fiatalok? – Ifi tervező nap Budaörsön

(Budaörs, 2018. október 2. – Budaörsi Infó) 2018. szeptember 29-én a Városi Ifjúsági Klubban budaörsi fiataloknak/fiatalokról szóló IFI TERVEZŐ napot tartottak, ami egy interaktív fórum is volt egyben. Ez a program a “BEVONZÓ” című projekt keretén belül valósult meg. Erről már korábbi cikkünkben olvashattak. 

 

 

A fórum célja az volt, hogy személyes kapcsolatot teremtsenek a Klub munkatársai közvetlenül a fiatalokkal és párbeszéd formában megtudják az ötleteiket, javaslataikat különböző témákban.

 

ifjusagtervezonap

 

Erre a napra a helyi iskolákból hívtak fiatalokat, akik főként az iskolákban működő diákszervezetek tagjai. A 2 órás program elején a Budaörsi Önkormányzat kabinetirodájának néhány munkatársa valamint a Budaörsi Latinovits Színház új igazgatója is jelen volt.

A fórum programjait a Városi Ifjúsági Klub munkatársai nemcsak levezették hanem aktív részesei is voltak. A beszélgetések során érdekes, hasznos, innovatív ötletek és megoldások születtek a különböző ifjúságot érintő aktuális témákban.

 

ifjusagtervezonap3

 

Ennek a fórumnak már tervben van a folytatása, hiszen az itt felvetett témák bővebb kifejtése és a közös együttműködés kidolgozása még csak most kezdődik. Aki kimaradt, az csatlakozhat a következő alkalomhoz. Erről részleteket a Klub honlapján vagy Facebook-oldalán lehet találni.

 

ifjusagtervezonap2

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.