A budaörsi FIDESZ és KDNP vezetőinek együttműködése

(Budaörs, 2018. október 1. – Budaörsi Infó) A FIDESZ-MPSZ és a KDNP Budaörsi Szervezetei közös sajtóközleményt juttattak el a Budaörsi Infó szerkesztőségébe 2018. szeptember 28-án.

 

A közleményben bejelentették, hogy 2018. június 28-án a budaörsi Fidesz szervezet elnökévé dr. Hardy Gézát választották meg.

A helyi FIDESZ-MPSZ és a KDNP elnökei, dr. Hardy Géza és Kapitány Gábor, egyetértenek abban, hogy mind az európai parlamenti, mind pedig az önkormányzati választások, komoly kihívást jelentenek a Szövetségük számára és alapos felkészülést, összehangolt munkát igényelnek.

Ezért a FIDESZ-MPSZ, és a Kereszténydemokrata Néppárt között meglévő országos szintű megállapodásban lefektetett elvek mentén, a sikeres választási eredmények elérése érdekében a küszöbön álló feladatokban együttműködnek, és ennek kereteit egy választási megállapodásban rögzítik.

A közös közleményükben kinyilvánítják, hogy a 2019-es önkormányzati választás fő célja a jelenlegi városvezetés leváltása, ezért ennek érdekében, közös erővel, minden lehetséges lépést megtesznek.

Egyetértenek abban is, hogy az önkormányzati választásokra, polgármesterjelöltjük személyéről és a képviselőjelöltekről konszenzus alapján döntenek. A jelöltek személyét a többi szövetséges szervezettel egyeztetik.

 

 


 

Annak érdekében, hogy bemutassa olvasóinak, a 2018 júniusától regnáló új Fidesz-elnöknek, dr. Hardy Gézának, rögtön megválasztása után a Budaörsi Infó szerkesztősége egy sor kérdést küldött, amikre az azóta eltelt három hónapban még nem válaszolt.

 


 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.