10 éves a Budaörsi Infó – Megnyílt a jubileumi kiállítás a Városházán

(Budaörs, 2018. október 1. – Budaörsi Infó) Tíz évvel ezelőtt jött létre a Budaörsi Infó. A jubileum alkalmából 2018. októberében egy rendkívüli kiállítással lepjük meg a budaörsieket. 

 

 

A kiállítást 2018. október 1-től 19-ig lehet megtekinteni a Városházán, amely az elmúlt évtized eseményeit foglalja össze.

A kiállítást követően a képek a PostART-ra, utána a Városi Ifjúsági Klubba, a Jókai Művelődési Központba, majd pedig a Lakótelepi Közösségi Házba kerülnek.

Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online a budaörsieknek szólnak, de a budaörsiekről is a külvilág számára. Nyomtatott újságunk havonta 10.000 példányban jut el a postaládákba ingyenesen, az online verzió tartalma pedig naponta többször is frissül.

Az elmúlt 10 évben a Budaörs Város Önkormányzatának támogatását is bíró lapunk nagyban segítette a budaörsiek mindennapi informálódását és kivette a részét a kulturális, közösségépítő és karitatív programokból is.

Ezekről és más eseményekről is láthatnak képes anyagot a Városháza aulájában. Formális kiállításmegnyitót nem tervezünk, beszéljenek helyettünk a képek.

 

Tekintsék meg újságunk címlapjait és fotóinkat Budaörs elmúlt tíz évének sajtótörténeti pillanatairól. Történetünk összeforr a városéval.

 

Ne felejtsék el a kiállítást 2018. október 1-től 19-ig lehet megtekinteni a Városházán.

 

 

budaorsiinfokialliatas18 (9)

 

budaorsiinfokialliatas18 (8)

 

budaorsiinfokialliatas18 (7)

 

budaorsiinfokialliatas18 (6)

 

budaorsiinfokialliatas18 (5)

 

budaorsiinfokialliatas18 (4)

 

budaorsiinfokialliatas18 (3)

 

budaorsiinfokialliatas18 (2)

 

budaorsiinfokialliatas18 (1)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.