„Kezedben az egészséged!” – Előadássorozat az egészséges életmódért

(Budaörs, 2018. szeptember 24. – Budaörsi Infó) Kautzky-Szemők Adrienn természetgyógyász, fitoterapeuta-reflexológus hamarosan ingyenes előadássorozatot indít Budaörsön a Kamaraerdei Közösségi Házban.

 

 

Első előadásának címe: Mindennapi mérgeink, avagy a bőrproblémák a fürdőszobában kezdődnek…?

A régi időkben a boltok polcai még nem voltak tele szteroidos krémekkel. A háztartásokban többnyire csak a Baba szappan és a Nivea krém jelentette a bőrápolást. Ezekre az időkre bizonyára sokan emlékeznek.

Azonban napjainkban már az egyre több típusú krém mellett, az egyre több bőrprobléma is megjelenik. Rengeteg vegyszert használunk a hétköznapjainkban, amire érdemes lenne odafigyelni.

Kautzky-Szemők Adrienn előadása során megismerkedhetnek az érdeklődők a minket körülvevő legkárosabb vegyületekkel és ártalmatlannak tűnő összetevőkkel, valamint azok szervezetünkre kifejtett hatásaival, és persze hogy hogyan kerülhetjük ki őket.

A minden hónap első szerdáján tervezett előadások olyan témákat hivatottak érinteni, amik széles rétegeket érintenek, ún. civilizációs betegségcsoportok mint a szív-és érrendszeri problémák, anyagcsere betegségek, az ételintolerancia, vagy az ízületi vagy mozgásszervi problémák. De szó lesz a ma divatos táplálék kiegészítőkről, vitaminkészítményekről is, kinek, mennyit, mikor, milyen formában javasolt fogyasztani.

A márciusi előadás arról fog szólni, hogy kinek, milyen formában ajánlott szervezetét tisztítania.

Tervben van egy beszélgetés a test-lélek-szellem egységéről is.

„Előadásaimban arra törekeszem, hogy felnyissam az emberek szemét, és megmutassam a körülöttünk rejlő lehetőségeket.” – mondja az Kautzky-Szemők Adrienn.

 

Kíváncsian várjuk az első előadást 2018 október 3-án, 18,30 órai kezdettel! Sok sikert!

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.