Pergel Szandra a Budaörsi Sport Clubot is képviseli a Felnőtt Asztalitenisz Európa-bajnokságon

(Budaörs, 2018. szeptember 19. – Budaörsi Infó) Pergel Szandra a BSC-t is képviseli a Felnőtt Asztalitenisz Európa-bajnokságon. Az idei kontinensviadalnak a spanyolországi Alicante ad otthont szeptember 18. és 23.-a között.

 

 

Egy versenysport a BSC számára az egyik legfontosabb cél, hogy sportolói minél több nemzetközi versenyre kvalifikálják magukat. A Budaörsi Sport Club a szakosztályainkban folyó kiváló munkának köszönhetően jól áll ezen a téren, rendszeresen képviselik élsportolóik válogatott színekben egyesületüket és Budaörs Városát a legrangosabb megmérettetéseken.

Pergel Szandra évek óta tagja a világbajnokságokra és Európa-bajnokságokra utazó válogatottnak.

A mostani versenyt egyéniben 24., párosban Madarász Dórával pedig a 9. kiemeltként várja, így mindkét versenyszámban főtáblás, az ellenfelek a selejtezők után válnak ismertté. Szandra vegyes párosban is érdekelt Szudi Ádám oldalán, a legkorábban ez a versenyszám kezdődik asztaliteniszezőnk számára.

Kiemelendő, hogy az előző, budapesti Európa-bajnokságon a Pergel Szandra-Madarász Dóra pár a magyar küldöttség egyetlen érmét szerezte!

 

Szurkoljunk közösen Szandrának és a többi magyar versenyzőnek!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.