A szeptemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2018. szeptember 10. – Budaörsi Infó) A szeptemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk címlapján a Pappas Autó különleges kedvezményeinek beharangozóját találják, amelyről bővebben olvashatnak a hetedik oldalon.

 

budaorsiinfo_ujsag18szeptember8

 

A második oldalon a legutóbbi rendkívüli testületi ülésen történtekről találnak egy összefoglalót. Egy nagyobb értékű ingatlan eladásból befolyó összeg sorsáról is döntött a képviselő-testület a 2018. augusztus 22-én megtartott rendkívüli ülésén. A pénzt többek között a Pagony utcai óvoda új épületének tervezésére, az uszoda-sportcsarnok tetőszigetelésére, a Fém utca rendbetételére, illetve önkormányzati intézmények felújítására fordítják majd.

 

budaorsiinfo_ujsag18szeptember3

 

Ugyanezen az oldalon a Budaörsi Infó jubileumi kiállításáról cikkeztünk. 2018 októberében a Budaörsi Infó elmúlt 10 évét bemutató kiállítás nyílik a budaörsi Városházán. Újságunk története egybeforr a városéval, hiszen minden jelesebb eseményén ott voltunk.

 

budaorsiinfo_ujsag18szeptember2

 

A harmadik oldalon a jubileumi sorozatunkban ismét egy évet mutatunk be. Most 2017 fontosabb eseményeit foglaltuk össze.

 

budaorsiinfo_ujsag18szeptember5

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik-ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

budaorsiinfo_ujsag18szeptember

 

A hatodik oldalon Bodnár Gábor hangszerkészítő különleges alkotásait mutatjuk be. Gábort sokan ismerhetik Budaörsön, hisz sokoldalú tevékenysége révén rengeteg emberrel kerül kapcsolatba. Hangszereket restaurál és készít, gyerekeket oktat és zenekarvezetőként is helytáll. Ez csak néhány a „mindennapi’’ feladatai közül, amelyeket tiszta szívből, lelkesedéssel végez, ezzel is örömet okozva másoknak. Kreativitása, problémamegoldó készsége páratlan. Olvassanak róla bővebben nyomtatott újságunkban.

 

budaorsiinfo_ujsag18szeptember9

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2018-ban kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

 

budaorsiinfo_ujsag18szeptember7

 

budaorsiinfo_ujsag18szeptember70

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.