10 éves a Budaörsi Infó – Kiállítás a Városházán hamarosan

(Budaörs, 2018. augusztus 7. – Budaörsi Infó) Már hónapok óta olvashatják nyomtatott újságunkban és hírportálunkon is visszatekintő cikkeinket. Tíz évvel ezelőtt jött létre a Budaörsi Infó, ennek a jubileumnak az alkalmából 2018. októberében egy rendkívüli kiállítással lepjük meg a budaörsieket. Újságunk története egybeforr a városéval, hiszen minden jelesebb eseményén ott voltunk.

 

2018. október 1-től 19-ig megtekinthetik a budaörsi Városházán kiállításunkat, amely az elmúlt évtized eseményeit foglalja össze.

Amikor 2008-ban elindult a Budaörsi Infó, még nem gondoltuk, hogy a hiánypótló helyi hirdetési újságunk tíz év után egy olyan közéleti lappá alakul, amely meghatározó a város sajtóéletét tekintve. Híreink a budaörsieknek szólnak, de a budaörsiekről is a külvilág számára.
Az elmúlt 10 évben a Budaörs Város Önkormányzatának támogatását is bíró mindennapi informálódást segítő munkánk mellett igyekeztünk kivenni a részünket közösségépítő
és karitatív programokból is.

A Föld Napján együtt tekertünk a tisztább környezetért, szemétszedő akciót hirdettünk, karácsonykor pedig adománygyűjtéssel segítettük a rászoruló gyerekeken. Ezekről és más eseményekről is láthatnak majd képes anyagot a Városháza aulájában.

Jöjjenek el, és október 30-ig tekintsék meg újságunk címlapjait és fotóinkat Budaörs sajtótörténeti nagy pillanatairól.

Ide kattintva csatlakozzanak a Facebook eseményhez! 

budaorsiinfo10eveskiallitas

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.