Megkezdődtek a próbák Böjte Csaba jótékonysági koncertjére

Megkezdődtek a próbák a dévai Szent Ferenc Alapítvány és a Nem Adom Fel Alapítvány közös rendezésű jótékonysági koncertjére, amelyet szeptember 13-án tartanak a Papp László Sportarénában.

 

A jótékonysági koncert egy rendhagyó tanévnyitó lesz, a dévai Szent Ferenc Alapítvány több száz gyermeke ugyanis a sérült előadókból álló Nemadomfel Együttessel és elismert zenészekkel lép majd színpadra – hangsúlyozta Böjte Csaba ferences rendi szerzetes az M5 kulturális csatorna kedd esti híradójában.

A Papp László Budapest Sportarénában a Nemadomfel Együttes mellett fellép majd az Edda Művek, Oláh Ibolya, Presser Gábor, a Republic, a Never Give Up gospelkórus és Sebestyén Márta is.

Kiss Barna, a Nem Adom Fel Alapítvány művészeti vezetője hangsúlyozta: “Csaba testvér hívására a zenei élet nagyjainak nagy része igen könnyen elindul. Elég, hogyha csak Presser Gáborra gondolok, aki az elmúlt 10 évben minden egyes alkalommal kapcsolódott a Nem Adom Fel munkájához”.

Dely Géza, a Nem Adom Fel Alapítvány ügyvezetője szerint aki eljön a koncertre, az ezzel az üggyel közösséget vállal és hozzátesz ahhoz, hogy egy kicsit könnyebb legyen a felnövekvő erdélyi árva gyerekek élete.

“Gyűljön össze tízezer ember, csodálkozzunk rá arra, hogy milyen aranyosak tudnak lenni akár a fogyatékosok vagy az árvák. Mindenkiben a belső felismerés megfakadjon, hogy igen, jobb velük a világ, mint nélkülük, ne féljünk befogadni egymást az életünkbe, egymás kezét megfogni” – fogalmazott Böjte Csaba.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.