Az augusztusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2018. augusztus 14. – Budaörsi Infó) Az augusztusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Az újságunk második oldalán a legutóbbi lakossági fórumon történt eseményekről olvashatnak. A fórumon rendkívül indulatos vita alakult ki.

 

infoujsagaugusztus2

 

A harmadik oldalon Budaörs negyedik választási körzetében történt fejlesztésekről találnak információkat. A nyári időszakban is zajlottak, zajlanak városunkban a felújítások. Dr. Tóth Ferenccel a körzet képviselőjével jártuk körbe a területet.

 

infoujsagaugusztus4

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik-ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

infoujsagaugusztus6

 

A hatodik oldalon Budaörs alteregóiról találnak egy cikket. A Budaörsi Infó szerkesztősége ezúttal azt a kérdést járta körül, hogy léteznek-e más “Budaörsök” is Európában, amelyek szinte azonos paraméterekkel rendelkeznek és így egyfajta alteregói várunknak.

 

infoujsagaugusztus8

 

A megszokottakhoz híven a hetedik oldalon tovább folytatjuk a Közjegyző segít rovatunkat. Augusztus hónapban az ingatlanbérletről olvashatnak a lapunkban.

Ugyanezen az oldalon a budaörsi kortárssegítő képzésről találnak információt. Bakai Gyöngyi mesél nekünk terveikről.

 

infoujsagaugusztus3

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2018-ban kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

infoujsagaugusztus4k

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.