Anyatejes világnap a Városházán

(Budaörs, augusztus 13. – Budaörsi Infó) 2018. augusztus 30-án 10.00 órától az Anyatej Világnapja alkalmából ünnepséget rendeznek a Városházán.

 

„Az anyatej több, mint táplálék, a szoptatás több, mint anyatejes táplálás.”

Budaörs Város Önkormányzata és a Budaörsi Védőnői Szolgálat az„Anyatej Világnapja” alkalmából ünnepséget rendez, amelyet 2018. augusztus 30-án, 10.00 és 12.00 óra között tart meg a Polgármesteri Hivatal dísztermében!

Ezúton szeretnék megbecsülésüket kifejezni minden Édesanyának, aki a szoptatást nem mint kötelezettséget, hanem mint életformát választotta.

 

anyatejesnap2017 (24)

 

Megnyitja: Wittinghoff Tamás polgármester úr

Programok: oklevelek és ajándékok átadása, arcfestés, tombola.

 

anyatejesnap2017 (3)

 

 

Mi is ez pontosan?

A budaörsi védőnői szolgálat minden évben megrendezi azt a város szintű rendezvényt, ahová sok szeretettel meghívnak legalább 6 hónapon át szoptató édesanyákat. Védőnőként pontosan tudják, hogy mennyi energia, fáradozás és fájdalom lehet a szoptatás sikere, illetve sikertelensége mögött. Szeretnék elismerni ezeket a meghitt órákat egy személyre szóló oklevéllel és egy kis ajándékkal.

Ez a nap a családokról szól, ezért készülnek játszóházzal, arcfestéssel, élő zenével, tombolával és büfével is. A támogató cégeiknek lehetőséget biztosítanak kiállítóként részt venni, ezért érdemes a kinti folyosón is körbenézni, ahol közvetlenül kaphatunk válaszokat az egyes termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseinkre.

Minden évben kialakítanak a lehetőségeikhez mérten szoptató és pelenkázó sarkot is. Babakocsikat korlátozott számban tudnak elhelyezni. A lift sajnos szűkös, elképzelhető, hogy a feljutás csak némi várakozással oldható meg.

 

anyatejesnap2017 (8)

 

Megérkezéskor mindenkit kérnek, hogy regisztráljon a bejárat közelében elhelyezett asztalkánál. A meghívottak listáján csak egy aláírást kérnek, a kísérőket is feljegyezik.

Belépéskor kapja meg minden vendég a tombolaszelvényét is.

A programok 10 órakor kezdődnek Wittinghoff Tamás polgármester köszöntőjével. Ezt követően a körzetek sorrendjében minden édesanyát a saját védőnője köszönt, és adja át neki az ajándékot. A napot a tombolasorsolás zárja.

Az anyatejes napot minden évben a kolléganők áldozatos munkájával közösen szervezi a védőnői szolgálat. Igyekeznek minden évben emelni a színvonalon és a jókedven.

 

anyatejesnap2017 (1)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.