Legyél Te Pest Megye Szépe!

(Budaörs, 2018. július 31. – Budaörsi Infó) Június elsejétől lehet jelentkezni a II. Pest Megye Szépe versenyre. A verseny Érdről indult, ám amikor 2013-ban első alkalommal megkoronázták az Érd Szépe nyertesét, már felmerült: ki kellene terjeszteni a pályázás lehetőségét az egész megyére, akkora volt az érdeklődés. Lehet, hogy idén egy budaörsi lány lesz Pest Megye Szépe? Mi szurkolunk a versenyzőknek! 

 

2013-ban indult útjára Érd Megyei Jogú városában az „Érd Szépe” Választás elnevezésű rendezvénysorozatot.

A verseny célja az volt, hogy értéket teremtsen az esemény hírnevével a város életében.
A 2016. évi immár 3. alkalommal megrendezésre kerülő verseny meghirdetésekor már látszott hogy kinőtte magát a rendezvény Érd határain kívülre is, hiszen sok fiatal hölgy jelentkezett volna más Pest Megyei településről is.

Az akkori hivatalos Versenyszabályzat értelmében Érdről és a környékbeli településekről (Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Pusztazámor) lehetett csak kizárólag jelentkezni.

Ezen lelkesülve létrehozták a „Pest Megye Szépe„ elnevezésű versenyt, amelyre hazánk legnagyobb megyéjének már az összes településéről jelentkezhetnek a versenyre a hölgyek.

A verseny hivatalos arca az érdi Kerepesi Réka, a tavalyi győztes lesz.

 

A versenyre jelentkezni 2018. augusztus 31-ig lehet! 

 

A jelentkezés feltételei:

– Pest megye és Budapest teljes területén élő állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött, de legfeljebb 25 éves, hajadon, gyermektelen hölgy jelentkezhet a versenyre

– a jelentkező adatai a valóságnak meg kell, hogy feleljenek

– a verseny alkalmával készült felvételek közléséhez korlátozás nélkül hozzá kell járulni, azokkal kapcsolatban semmilyen
igénnyel nem léphet fel a versenyző

– a verseny teljes ideje alatt a verseny szervezőinek utasításait be kell tartani

– továbbjutás esetén a döntőre való felkészítésben részt kell venni, az ezzel kapcsolatos promóciós fellépéseken
(médiaszereplés, sajtótájékoztató, fotózás, felkészítő programok) meg kell jelenni, és a résztvevőnek a legjobb tudása szerint kell cselekednie a verseny sikere érdekében

 

A jelentkezést kizáró okok:

– ha teljes akt-illetve hasonló jellegű felvétel korábban készült a jelentkezőről,
továbbá ha ilyen jogokat adott el a médiának, ha ez kiderül, minden eredményét törlik a szervezők

– a tetoválás is kizáró ok

– a versenyen való indulási feltétele egy jognyilatkozat, amit minden jelentkezőnek alá kell írnia az előválogatókon, ami a fent felsorolt kritériumokat támasztja a jelentkezőkkel szemben

 

Pest Megye Szépe versenyre történő jelentkezéshez egy online jelentkezési lapot kell kitölteni, amit ide kattintva lehet megnyitni, vagy  innen  lehet letölteni.

Az adatlapot kitöltve a nevezes@pestmegyeszepe.hu e-mail címre fotó melléklettel kell visszaküldeni.

A Pest Megye Szépe verseny szervezői a jelentkezők adatait az adatvédelmi törvényeknek és szabályozásoknak megfelelően kezelik!

 

A versenyhez sok sikert kívánunk! 

 

 

szepsegverseny

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.