A júliusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2018. július 16. – Budaörsi Infó) A júliusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

A második oldalon a jubileumi sorozatunkban ismét egy évet mutatunk be. Most 2016 fontosabb eseményeit foglaltuk össze.

 

budaorsiinfo18_07 (2)

 

A harmadik oldalon a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről számolunk be, valamint arról, hogy már biztos, hogy július 1-től nem a BTG végzi a szemétszállítást Budaörsön. 27 éven keresztül önálló szolgáltatóként végezte a cég a munkáját. A városvezetés mindent megpróbált, hogy az önkormányzati helyi cégnél maradjon a feladat, de a kialakított körülmények folytán rákényszerült, hogy feladja.

 

budaorsiinfo18_07 (5)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik-ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

info1807

 

A hatodik oldalon egy különleges budaörsi úrról olvashatnak, akinek még a citrom és narancs is megterem a kertjében. Krix György 1957-ben kezdett el növényekkel foglalkozni és azóta is hódol ennek a szenvedélyének.

 

budaorsiinfo18_07 (8)

 

Ugyanezen az oldalon találnak információt egy új kezdeményezésről is, ami arról szól, hogy a helyi rendezvényeket koordinálja egy összefogás. Létrejött egy új közösségi és weboldal Budaörsi programok néven, ami arra törekszik, hogy a város összes kulturális programját rendszerbe foglalja.

 

info

 

A megszokottakhoz híven a hetedik oldalon tovább folytatjuk a Közjegyző segít rovatunkat. Július hónapban az egészségügyi ellátás visszautasításáról olvashatnak a lapunkban.

 

budaorsiinfo18_07 (3)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2018-ban kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

budaorsiinfo18_07 (4)

 

budaorsiinfo18_07 (6)

 

budaorsiinfo18_07 (9)

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.