Lakossági fórum lesz Budaörsön a Helyi Építési Szabályzattal kapcsolatban

(Budaörs, 2018. július 12. – Budaörsi Infó) A Frankhegy területére vonatkozó Helyi Építési Szabályzatról tart lakossági fórumot a Főépítészi Iroda 2018. július 18-án. A tervekről augusztus 8-áig várják a lakosság véleményét.

 

Budaörs Frankhegy területére vonatkozó Helyi Építési Szabályzat – véleményezési szakasz – lakossági véleményezés céljából lakossági fórumot tartanak 2018. július 18-án (szerda) 16 órakor. 

Helyszín: Budaörsi Városháza Nagyterme (Budaörs, Szabadság út 134. 2. emelet)

A dokumentáció teljes anyaga megtekinthető a város honlapján www.budaors.hu a „Főépítészi Iroda és Építési Szolgáltató Pont” gyorslink „Településrendezési eszközök és településfejlesztési tervezések, véleményeztetések dokumentumai” fül alatt.

A tervet papír alapon is megtekinthetik a hivatal nyitvatartási- és ügyfélfogadási idejében az Ügyfélszolgálaton. Továbbá a tervvel kapcsolatban szakmai egyeztetésre, személyes tájékozódásra is lehetőséget biztosítunk a Hivatal Főépítészi Irodáján, ügyfélfogadási időben.

 

A hirdetményben meghatározott, az észrevételek benyújtására nyitva álló, idő alatt a partnerek javaslatokat, észrevételeket tehetnek, véleményt nyilváníthatnak

a) írásban, postai úton a Polgármesteri Hivatal székhelyének címére történő megküldéssel,

b) elektronikus levélben a hirdetményben meghatározott elektronikus levélcímen történő megküldéssel,

c) a lakossági fórumon szóban.

 

Az elkészült tervezettel kapcsolatban felmerülő írásos javaslataikat és észrevételeiket 2018. augusztus 08-ig van lehetőségük megküldeni az alábbi elérhetőségek egyikére:

e-mail cím: foepitesz@budaors.hu

postacím: 2040 Budaörs, Szabadság út 134. Főépítészi Iroda

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.