Öt zsebtolvajt fogtak el egy nap alatt

A Zseblopási Alosztály nyomozói először egy román állampolgárt, majd egy négyfős társaságot is elfogtak Budapesten.

 

 

Egy 64 éves román nő 2018. július 7-én délután Budapest XI. kerületében, a Fehérvári úti Vásárcsarnokban ellopta egy idős asszony pénztárcáját. A nő leült egy padra a sértett mellé, majd a szatyrából észrevétlenül kivette a tárcáját. A helyszínen lévő nyomozók észlelték a bűncselekményt és elfogták a román állampolgárt, akinél megtalálták a sértett pénztárcáját.

A Zseblopási Alosztály munkatársai ezután Budapest VII. kerületében az Akácfa utcában egy négyfős társaságot – két szlovák és két cseh állampolgárt – is elfogtak. A két férfi és két nő először az V. kerületi Vigadó téren próbált meg kizsebelni egy nőt, de értékszerzés nélkül továbbmentek. Ezt követően a Keleti pályaudvarnál ellopták egy nő táskájából a pénztárcáját, majd autóba ültek, elhajtottak a helyszínről, de a nyomozók elfogták őket, és az autóban megtalálták az ellopott értékeket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a román nőt kifosztás bűntett miatt, a négyfős társaságot lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.