Veszélyeshulladék-gyűjtés lesz Budaörsön

(Budaörs, 2018. július 6. – Budaörsi Infó) A BTG Nonprofit Kft. hulladékszállítási divíziója 2018. június 30-án befejezte tevékenységét Budaörsön. A BTG 27 éven keresztül önálló szolgáltatóként végezte munkáját. A városvezetés mindent megpróbált, hogy az önkormányzati helyi cégnél maradjon a feladat, de a kialakított körülmények folytán rákényszerült, hogy feladja, viszont szeptemberig még néhány szolgáltatást a BTG lát el, mint például a veszélyes hulladék elszállítás.

 

 

2018. július 1-től a már jelenleg is közszolgáltató státuszú ÉTH Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. végzi a komplex hulladékszállítási tevékenységet (kommunális-, zöld-, szelektív hulladék, házhoz menő lomtalanítás) Budaörsön, az ígéretek szerint az eddig megszokott formában és rendszerben.

A BTG Kft. egyéb üzletágai (távhő, park-és közterület fenntartás, BVUSS üzemeltetése, ingatlankezelés, szennyvíz elszállítás stb.) természetesen változatlan formában működnek a továbbiakban is.

Az átmeneti időszakban a veszélyes- és elektronikai hulladék gyűjtését a BTG szervezi meg.

Ennek időpontja 2018. szeptember 15. szombat 8-16 óráig, helyszíne az Ifjúság utcai parkoló.

 

17_09_17_veszelyes_hulladek_btg (8)

 

Júliusban és augusztusban ideiglenesen még a BTG látja el az ÉTH Nonprofit Kft ügyfélszolgálati feladatait, ezért a hulladékszállítással kapcsolatos bejelentéseket a Dózsa György utcában lehet megtenni, vagy a szokásos telefonszámom és e-mail címen.

Szeptembertől azonban már az új közszolgáltató által kijelölt helyen és időben tudják majd intézni a hulladékos ügyeiket a budaörsiek.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.