Új kezdeményezés Budaörsön – Összefogás a programok koordinálásáért

(Budaörs, 2018. július 5. – Budaörsi Infó) Budaörsön rengeteg program, rendezvény és esemény közül lehet választani hétről-hétre. A látogatóknak nehézséget okozhat eligazodni a sokszínű kínálat között. Ezen kíván segíteni egy új kezdeményezés.

 

 

A helyi kulturális intézmények vezetőinek összefogásából létrejött egy csoport, amelynek az a célja, hogy a városi eseményeket koordinálják, összehangolják és arról rendszeres és folyamatos tájékoztatást nyújtsanak.

E csoport munkájának keretbe foglalására készült egy weboldal és egy közösségi oldal Budaörsi programok néven. Ez az a felület, ami a helyi programokat rendszerbe foglalja.

A célja, hogy segítséget nyújtson a budaörsieknek, és minden érdeklődőnek abban, hogy egyszerűen ki tudják választani, hogy hol szeretnék tölteni a szabadidejüket, illetve egy helyen megtalálják, hogy mikor, hol és milyen programok vannak a városban.

A közösség a teljesség igényével dolgozik, ugyanakkor olyan színes és gazdag a helyi kulturális élete az aktív civil szervezeteknek is, hogy előfordulhat, hogy nem minden program kerül fel erre a felületre.

 

budaorsiprogramokweb

 

Kíváncsian várjuk, hogy mennyire válik majd hasznára a budaörsieknek ez az új kezdeményezés!

Jó munkát kívánunk a szerkesztőknek! 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.