A helyi rendőrök gyors reagálása menthette meg a budaörsi férfi életét

(Budaörs, 2018. július 2. – Budaörsi infó) A budaörsi rendőrök gyors és határozott reakciója segített egy bajba került férfin, aki így időben orvosi segítséget kapott.

 

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság járőrei 2018. június 29-én késő délután kapták a jelzést, amely szerint egy férfi egy budaörsi lakóházból segítséget kért. A járőrök haladéktalanul a címre vonultak, ahol a bejelentő elmondta, hogy ismerősét három napja próbálja telefonon elérni, azonban ez nem sikerült neki és a megszokottól eltérően ismerőse sem kereste őt – írta meg a police.hu.

A rendőrök ezután a keresett férfi mobiltelefonszámát tárcsázva hallották, amint az a lakásban kicseng, azonban bentről semmilyen válaszreakciót nem kaptak sem kopogásra, sem csengetésre.

Mivel félő volt, hogy a vélelmezetten a lakásban tartózkodó férfi segítségre szorul, így a bejárati ajtót betörve a rendőrök az ingatlanba bementek.

Az egyik szoba padlóján magatehetetlenül fekve megtalálták a 61 éves férfit, aki ugyan eszméleténél volt, de gyenge életjeleket mutatott és zavartan viselkedett, önállóan nem tudott volna segítséget kérni.

Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai stroke gyanújával vitték kórházba a bajba került budaörsi férfit.

 

(Budaörsi Infó / police.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.