Elmaradnak a mai cirkuszelőadások Budaörsön

(Budaörs, 2018. június 24. – Budaörsi Infó) Mindazok, akik vasárnap a lakótelepen felállított cirkusz 11 órás előadására igyekeztek nem kis meglepetésben részesültek a helyszínen, ugyanis azt kellett megtapasztalniuk, hogy már bontják el a cirkuszi sátrat.

 

 

Egy a környéken lakókat zavaró cirkuszi sátrak felállításával járó nagy zaj miatt megjelent cikk és a környékbeliek panaszai nyomán Wittinghoff Tamás polgármester a helyszínt ingyen biztosító Terra Park vezetőjét megkereste. Bagossy Sándor arról biztosította a városvezetőt, hogy a jövőben nem enged be erre a területre cirkuszt.

 

cirkuszbudaorson18_06 (14)

 

A vasárnapi előadások elmaradnak. A cirkusz az őket ért támadások miatt szedelőzködik és elmegy.

 


FRISS:

A polgármester azt írta a közösségi oldalon a történtekre reagálva, hogy a tényekhez hozzátartozik, hogy a környéken élők évek óta tiltakoznak. Most leginkább az este 10 utáni zajos munka háborította fel őket. Ezt nem támadásnak, védekezésnek nevezném…”.


 

A megszokott helyszínen nem lesz többé cirkusz Budaörsön.

 

cirkusz_bontjak_a_cirkuszt_2_Budaors_2018jun24

 

A közösségi oldalakon sokan támadták őket állatok szerepeltetése miatt is. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a mostani csapat modern előadással jött Budaörsre, és pár gyönyörű lovat, pónit szerepeltetett ugyan, de vadállatokat nem.

 

 

cirkuszbudaorson18_06 (12)

 

 

cirkuszbudaorson18_06 (3)

 

cirkuszbudaorson18_06 (18)

 

Vasárnap mindkét előadás elmarad, ez a cirkusztársulat – valószínűleg végleg – elhagyja Budaörsöt, már csak a szétszereléssel járó zajt kell elviselni a környéken. Utoljára.

 

cirkusz_bontjak_a_cirkuszt_0_Budaors_2018jun24

 

 

cirkusz_bontjak_a_cirkuszt_5_Budaors_2018jun24

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.