Helyi rendőr talált rá a tűző napon álldogáló eltűnt nénire Budaörsön

(Budaörs, 2018. június 14. – Budaörsi Infó) 2018. június 11-én hétfő este negyed kilenckor távozott budaörsi otthonából az idős beteg asszony és nem tért vissza. A családja jelentette a rendőrségen az eltűnését és a Facebook-on is posztoltak információt és képet a keresésére, amit a Budaörsi Infó is megosztott az oldalán. Kerékpározás közben ismerte fel az eltűnt hölgyet a szabadnapján is éber körzeti megbízott, így időben érkezett a segítség.

 

 

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult körözési eljárás egy 77 éves hölgy eltűnése ügyében, aki 2018. június 11-én este távozott otthonából ismeretlen helyre.

A szabadnapját töltő Bodnár Gergely r. főtörzsőrmester, a Budaörsi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2018. június 12-én Budaörs egyik utcájában kerékpározott, mikor a déli hőségben arra lett figyelmes, hogy az egyik útkereszteződésben egy hölgy áll a tűző napon, akinek arca feltehetően az erős napsütéstől már láthatóan kipirosodott.

A szabadnapos rendőr a hölgyben felismerte az eltűnés miatt keresett személyt, ezért haladéktalanul értesítette szolgálatban lévő kollégáit, akik a segítségre szoruló hölgyet biztonsági intézkedés keretében átadták családtagjai részére.

 

(Budaörsi Infó / police.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.