Korlátozni kellett a forgalmat az esőzések miatt – Budaörsön elöntötte a víz a vasúti aluljárót

(Budaörs, 2018. június 9. – Budaörsi Infó) – Az éjszakai, hajnali heves esőzések és vihar nyomán az országban több közúti szakaszon is korlátozást kellett bevezetni vízátfolyás és fakidőlés miatt – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombat reggel az MTI-t.

 

Pécsi Norbert Sándor kommunikációs osztályvezető közölte: Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Hollóstető és Lillafüred közötti úton a 41-es kilométernél két fa dőlt az úttestre, csak nagy kerülővel Bélapátfalva, illetve Miskolc felé lehet kerülni.

Pest megyében, Budaörsön a Repülőtéri út és a Kamaraerdei út közötti utat a két körforgalom között le kellett zárni, mert a vasúti aluljárót elöntötte a víz.

Vas megyében a heves esőzések miatt több alsóbbrendű úton is korlátozás van érvényben, a Szőce-Őrimagyarósd összekötő út, a Felsőbagod-Őriszentpéter összekötő és a gasztonyi bekötőút egy szakaszát, a Szombathely állomáshoz vezető utat, a nemesmedvesi és a csákánydoroszlói bekötőutat, valamint a Felsőmarác bekötőutat vízátfolyás miatt kellett lezárni.

 

(Budaörsi Infó / mti)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.