Júniusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2018. június 6. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven júniusban ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

 

 

1. Pályázat: Az Európai Bizottság pályázatot hirdet Az európai zsidó temetők védelme című pilot projektben való részvételre.

Pályázati határidő: 2018. augusztus 13.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat: A Régiók Európai Bizottsága és a PES csoport Szociális városom (My Social City) címmel nemzetközi fotópályázatot írt ki.

A fotók benyújtásának határideje: 2018. június 30., 23.59

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat: A FILMJUS Alapítvány pályázatot hirdet műfaji megkötöttség nélkül forgatókönyvírásra, forgatókönyv fejlesztésre, illetve filmelőkészítésre. A pályázatra fordítható összeg: 10.000.000.- Ft.

A pályázat beadási határideje: 2018. szeptember 19. szerda

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat: 

A REC Program pályázata az alábbi témában: A nők és a férfiak egyenlő részvétele nyilvános fórumokon, vezető pozíciókban a politikában és a vállalati szektorban; B) az állami hatóságok és a civil társadalom támogatása az Élet-munka egyensúly kapcsán.

Benyújtási határidő: 2018.06.19.17:00

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat: 

Van egy jó ötleted melyet megvalósítanál? Minden olyan 15 és 35 év között fiatal jelentkezhet innovatív ötletével a versenyre, mely a Fenntartható Fejlődés Céljait hivatott előmozdítani.
A pályázatok benyújtási határideje 2018. július 31.

Bővebb információért kattints ide.

 

6. Pályázat: 

Pályázat autizmus-specifikus nevelés és oktatás támogatására. A pályázat célja a minőségi autizmus-specifikus nevelés, oktatás feltételeinek megteremtése az autizmussal küzdő gyermekeket integráltan nevelő, nevelő-oktató köznevelési intézményekben.

Benyújtási határidő: 2018. június 30.

Bővebb információért kattints ide.

 

7. Pályázat: 

A pályázat célja az iskolát korán elhagyók a csökkentése és a középfokú végzettséget megszerző hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű tanulók arányának növelése. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 20 millió Ft, maximum 30 millió Ft lehet.

A támogatási kérelmek benyújtási határideje 2018. június 25.

Bővebb információért kattints ide.

 

8. Pályázat:

Épp 18 éves vagy, és izgalmas kalandra vágysz? Ha igen, akkor kelj útra a DiscoverEU új uniós kezdeményezés segítségével. Az EU lehetővé teszi idén nyáron 15 ezer lelkes fiatal számára, hogy egy különleges utazási igazolvánnyal bejárja Európát.

Jelentkezési határidő: 2018. június 26.

Bővebb információért kattints ide.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.