Országos U21-es röplabda bajnokság döntője Budaörsön – A házigazdáért is szoríthatunk a fináléban

(Budaörs, 2018. május 30. – Budaörsi Infó) Pénteken kezdődik a Nemzeti Női és Férfi U21-es Röplabda Bajnokság Döntője, melynek Budaörs ad otthont. A lányok mezőnyében pályára lép a Budaörsi Diáksport Egyesület utánpótlás röplabdacsapata is – írja Facebook-oldalán a BDSE.

 

 

A Budaörsi Diák Sportegyesület és az Emericus Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium Sportegyesület rendezi az sporteseményt a Magyar Röplabda Szövetség felkérésére.

A június 1. és 3. közötti rendezvény alkalmával az ország legjobb hat női és férfi egyesülete verseng a 2017-2018-as kiírás bajnoki címéért.

Az első napon a csoportmérkőzéseket rendezik az Illyés Gyula Gimnáziumban és a Budaörs Városi Sportcsarnokban. Előbbiben a lányok, utóbbiban a fiúk csatáznak majd.

 

 


A Budaörsi DSE csoportmérkőzései:

június 1. péntek, 14.30 Budaörsi DSE – Békéscsabai RSE

június 1. péntek, 17.30 TFSE – Budaörsi DSE


 

 

„Nagy siker számunkra, hogy az U21-es korosztályban bejutottunk a bajnokság első hat helyezettje közé. A lányok mindent megtesznek majd a pályán, hogy a hazai rendezésű fináléban folytassák a jó szereplésüket. Ebben a saját szurkolóink is nagy segítségünkre lehetnek.” – nyilatkozta Dezső Béla, a BDSE szakosztályvezetője.

„Mindig nagy öröm és megtiszteltetés a városunknak, amikor egy rangos sportesemény házigazdái lehetünk. Bízom benne, hogy a Magyar Nemzeti Röplabda Bajnokság junior csapatai és az őket kísérő szurkolók is jól fogják magukat érezni a városunkban ezen a három izgalmas napon.” – nyilatkozta az esemény kapcsán Wittinghoff Tamás polgármester.

Szombaton a keresztjátékkal megy tovább a hatos döntő, majd vasárnap tartják a helyosztókat. A férfi aranycsata 14 órakor, a női finálé pedig 16 órakor kezdődik, mindkettő a városi csarnokban lesz.

A Nemzeti Női és Férfi U21-es Röplabda Bajnokság Döntőjének teljes menetrendje megtekinthető a bdse.hu oldalon, ahol mindhárom nap eseményeit élőben is nyomon lehet követni majd.

 

(Budaörsi Infó / forrás: bdse.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.