A májusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2018. május . – Budaörsi Infó) A májusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a legutóbbi képviselő-testületi történtekről számolunk be önöknek. Elbírálták a képviselők a nemzetiségek és a civil szervezetek számára kiírt pályázatokat.

 

ujsagmajus18

 

Az harmadik oldalon a jubileumi sorozatunkban ismét egy évet mutatunk be. Most 2015 fontosabb eseményeit foglaltuk össze.

 

ujsagmajus18_4

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik-ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt, ami városunkban történt, történik.

 

ujsagmajus18_3

 

A hatodik oldalon a III. Budaörsi Ki mit tud? vetélkedő körül nagy vihart kavart zsűrizésről olvashatnak egy jegyzetet az újságban.

 

ujsagmajus18_2

 

A hetedik oldalon a nagy sikerű közjegyzői rovatunk is folytatódik. Május hónapban a bizalmi vagyonkezeléssel kapcsolatban találnak hasznos tanácsokat a cikkünkben.

Újságunk további oldalain hirdetéseket találnak különböző témákban.

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2018-ban kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

ujsagmajus18_8

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.