Csatlakozott az Égáz-Dégáz is a Nemzeti Közművekhez

Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. szerdától NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. néven folytatja tevékenységét, ugyanis a regionális földgázelosztó társaság 2018 januárjában csatlakozott az NKM Nemzeti Közművek Zrt.-hez.

 

Tájékoztatásuk szerint az ügyfeleknek nincs teendőjük, a változások elsősorban az ügyfélszolgálatok, a számlák és a weboldal arculatában jelennek meg.

Hozzátették: az NKM Nemzeti Közművek Zrt. tulajdonában lévő energetikai társaságok tavaly óta egységesen, Nemzeti Közművek márkanévvel és egységes arculattal rendelkeznek, a társaságcsoport közös weboldalának címe www.nemzetikozmuvek.hu.

A NKM több mint 4,5 millió lakossági és versenypiaci áram- és földgázfogyasztó folyamatos és biztonságos ellátásáról gondoskodik. Emellett földgázelosztási feladatokat lát el az Észak-Dunántúl és Dél-Magyarország hat megyéjében, valamint Budapesten és a fővároshoz közeli további 18 településen, valamint Dél-Magyarországon villamosenergia elosztási tevékenységet végez. A cégcsoport évente többmilliárd forintot fordít elosztó hálózatainak rekonstrukciójára – közölte az NKM.  MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.